Fortes Lyceum

Inschrijven doemiddag

Klik hier

Schermafbeelding 2022-09-21 om 10.56.52.png

Expeditie Fortes (doemiddag): 2 november en 16 november. Op deze ‘doemiddag’ maak je kennis met onze school. Je loopt door de school en volgt een aantal vakken volgens een rooster. Op deze manier ervaar je hoe het is om bij ons op school te zitten. De middag start om 14.30u en eindigt ca. 16.30u

Inschrijven talentmiddag

Kan vanaf begin december

Schermafbeelding 2022-09-21 om 10.57.01.png

Expeditie Fortes (talent): 18 januari en 8 februari. Tussen 14.30u en 16.30u maak je kennis met een talentenstroom. Wil je meer weten over Art Factory, Sports of Technasium schrijf je dan in voor deze middag. Je kunt maar één talentenstroom per middag volgen. Bij te veel aanmeldingen hebben leerlingen van groep 8 voorrang.

Inschrijven Ouder informatieavonden

Klik hier

Schermafbeelding 2022-09-21 om 10.57.10.png

Ouder informatieavonden:

Opdeze avond kunt u als ouder(s)/verzorger(s) kennismaken met onze school. Wie zijn wij, waar staan we voor, wat is er mogelijk, welke keuzes zijn er. Natuurlijk is er uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen. In verband met de organisatie graag even aanmelden

Regionale Inschrijfdagen 14 en 15 maart

Kan vanaf begin februari

Schermafbeelding 2022-09-19 om 13.02.24.png

Regionale Inschrijfdagen 14 en 15 maart: Op deze dagen kun je je samen met je ouder(s)/verzorger(s) komen inschrijven op onze school. Neem het adviesformulier van de basisschool én een volledig ingevuld aanmeldingsformulier mee. Ook een kopie van een geldig identiteitsbewijs is nodig voor de inschrijving. Graag even aangeven in welk tijdsblok je je komt inschrijven.

Download aanmeldingsformulier